9 Aralık 2013 Pazartesi

Candy Crush Saga Bölüm Geçme Atlama Hilesi

Candy Crush Saga Bölüm Geçme hilesi ve Candy Crush Saga Bölüm Atlama Hilesi indir seçeneği ile sizlerle birlikte olacak bu hileyi programsız bir biçimde de yapabilirsiniz nasıl mı? detaylar yazının devamında !

Merhabalar,en güncel yeni hileler paylaşmaya devam ediyorum bu seferki sizler için paylaşacağım hile Facebook oyunlarından Candy Crush Saga oyununun bölüm geçme ya da bölüm atlama siz ne derseniz hilesidir.Candy Crush Sega oyununda bölüm geçmek istiyorsanız bölüm geçmek için de çok uğraşıyorsanız bu hile tam size göre bu hile sayesinde çok rahat bir şekilde zorlanmadan bu oyunda istediğinz bölümleri geçebileceksiniz hemen aşağıda bulunan hile dosyasını indirin.

İndir:
http://www.fastsonic.net/y258hyhrsb4y/CheatEngine63_NoSetup.rar

Hile dosyasını bilgisayarınıza indirin sonrasında aşağıda bulunan video'yu izleyin bölüm geçme hilesi videolu anlatım olarak aşağıdadır.



Candy Crush Saga oyununda zorlanmadan bölüm geçeceğiniz bu hileyi sizlerle paylaştım yapamayan arkadaşlarımız yorum kısmından yazarlarsa yardımcı olmaya çalışırım benden bu kadar herkese keyifli oyunlar diliyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler...