7 Şubat 2012 Salı

Kişisel Blogum Hayırlı Olsun

 Kişisel Blogum Hayırlı Olsun
 
Bir taktik üzerinde çalışıyorum onun için kişisel bir blog açtım bakalım neler bekliyor bizleri sık sık seni güncellemek istiyorum webbossblog seninle ilgieneceğim haydi bu günlük bu kadar.

Merhabalar,bu gördüğünüz sayfa benim Ana Sayfam olmaktadır.Bloguma hoşgeldiniz.

Peki Web Site nedir?

World Wide Web (WWW) CERN fizikçi Tim Berners-Lee tarafından 1990 yılında kuruldu. [3] 30 Nisan 1993 günü, CERN World Wide Web herkes için kullanmakta serbest olacağını açıkladı. [4] HTML giriş önce ve HTTP, Dosya Aktarım Protokolü ve gopher protokolü gibi diğer protokolleri bir sunucudan tek tek dosyaları almak için kullanıldı. Bu protokoller kullanıcı gider ve indirmek için dosyaları seçer basit bir dizin yapısı sunuyoruz. Belgeler genellikle biçimlendirme olmaksızın düz metin dosyaları olarak sunuldu, ve kelime işlemci formatlardaki edildi.

Bir web sitesinin sayfaları genellikle Resource Locator (URL) web adresi olarak adlandırılan basit bir Tekdüzen erişilebilir. Aralarındaki Hiperlinklemesi okuyucunun algılanan site yapısı ve kılavuzları genellikle sitenin web içeriğini bağlantılar çoğu ile bir giriş sayfası içeren sitenin okuyucu kullan, ve yaklaşık bir ek taşır rağmen sayfaların URL'leri, bir hiyerarşi içinde onları organize , iletişim ve bağlantı sayfası.

Bazı web siteleri abonelik içeriklerini kısmına veya tümüne erişim gerektirir. Abonelik Web sitelerine örnek veren birçok iş siteleri, haber siteleri bölümleri, akademik dergi web siteleri, oyun siteleri, dosya paylaşım siteleri, mesaj panoları, web tabanlı e-posta, sosyal ağ siteleri, gerçek zamanlı borsa verileri sağlayan web siteleri ve web siteleri dahil diğer çeşitli hizmetler (örneğin, depolama ve / veya görüntüler, resimler ve benzeri paylaşımı sunan web siteleri).